Hvem er vi

Heart & Soul Gospel er et dynamisk gospelkor, fuld af energi. Vi har flyttet gospelmusikken ud af kirken og synger på Cafe Københanv i Hillerød. Et uformelt og meget hyggeligt cafe miljø, med udsigt til Frederiksborg Slotskirke. Vi synger uanset tro og religiøsitet. Vi synger fordi vi elsker det!
Vi har et blandet og varieret repertoire af moderne gospel. Vi synger primært på engelsk. 

Det sociale

Vi er et af de mindre kor i Hillerød og har som mål at være mellem 45-55 medlemmer. Der lægges stor vægt på, at vi trives socialt i koret.
Vi har lavet mange forskellige arrangementer og aktiviteter sammen og nyder hinandens selssskab både ved sommerfest, julefrokost, korweekender og forskellige workshops.
Indimellem mødes dem der har lystspiser sammen på cafeen.
 

Solister

I Heart & Soul har vi vores egen solist gruppe. For at blive en del af solistgruppen skal man til en optagelsesprøve. Solisterne mødes typisk en 1 time før korsangerne. Cirka En gang om måneden mødes vi privat og arbejder med tekster, udtryk mm.

Som solist, er det ikke sikkert at man har sin egen solo til en koncert. Men vi bestræber, at alle solistønsker eller indstik bliver opfyldt. I hver sæson arbejder solisterne med deres egen sang, som fremføres med eller uden kor.

Koncerter

Vi afslutter hver sæson med en koncert. Typisk en forårskoncert  og en Julekoncert. Til vores koncerter benytter vi som oftest både band og lydmand.

Vi har tidligere sunget til forskellige arrangementer lokalt i Hillerød, til gospel Academys årlige workshop i Birkerød, velgørenhedskoncert i Lynæs Kirke. Vi har deltaget i Tivolis Gospel Festival i 2014, 2016, 2017 og 2019. 

Heart & Soul kan også bookes til private arrangementer. Vi har blandt andet optrådt til fødselsdage og bryllupper. Prisen aftales med korleder.

Workshops

Hver sæson holder vi workshops med eksterne undervisere. Vi har blandt andet sunget med Gitte Degn Calstrup, Janne Wind, Rie Hagbard, Britt Hein, Christina Boelskifte, Peter Altmann m.fl.. 

Vi er så heldige at have gode kontakter i USA. Vi har haft de mørke gospel herrer fra Oakland, Terrance Kelly og Dale Anthony til at undervise – dels til at finpudse vores egne sange, men vi lærer også nye sange, med rødder i den oprindelige gospel tradition.

Korweekend

Vi har med stor succes været på korweekender, hvor der er rig mulighed for at dyrke det sociale og lære en masse samtidig. Vi bestræber os på at være på korweekend min. hvert 2. år – hvis muligt gerne hvert år.

Musikalske kræfter

Katrine Enemark

Katrine Enemark

Korleder

Katrine N. Enemark er en engageret og entusiastisk korleder.
Hun står for repertoiret og undervisningen af både koret og solisterne. 

Søren Baun

Søren Baun

Pianist

I Heart & Soul Gospel er vi så heldige at have vores egen faste pianist, Søren Baun. Søren er en dygtig musiker og sanger og vi sætter stor pris på hans jazzede gospel lyd.

Korsanger

Som korsanger i Heart & Soul synger du enten sopran, alt eller tenor. 

Vi synger ikke efter noder, men har tekstark. Vi synger både korte og lange tekster og vi bestræber os på, at lære teksten udenad, så vi kan følge dirigenten og bruge hænderne til at “fortælle” med.

I dropboks finder du lydfiler til din stemmegruppe og det meste af vores repetoire findes på youtube og bør lyttes til hjemme.
For at synge med til vores koncerter, skal du have deltaget i de sidste 3 øvegange før koncerten.

Det er bare SÅ fedt at synge – vi er mega dygtige Sanger Sangersen

Alt i koret